Voetbal

Voetbal is natuurlijk de sport in Nederland maar ook hiervoor geldt dat schoenen,  kleding en matrialen van groot belang zijn. Door de populariteit van de sport is juist hier de verandering van type schoen en kleding erg groot. Sport-Inn Nijeboer blijft steeds op de hoogte van de nieuwste trends en is als een van de eersten in staat deze ook aan u te presenteren. Natuurlijk verliezen wij niet uit het oog dat schoenen en kleding vooral functioneel moeten zijn en moeten passen bij degene die ze gebruikt.


Binnen het amateurvoetbal in onze regio is het aantal kunstgras velden in de loop der jaren flink gegroeid. Dit heeft uiteraard invloed op het soort schoeisel. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

Als vereniging wil je dat jouw'n teams netjes en uniform op de velden verschijnen. Hierbij horen vaak ook goede logo's van sponsor en vereniging. Sport-Inn Nijeboer kan zorgen voor een proffessionele bedrukking op kwalitatieve zeer goede merkkleding. Wij zijn natuurlijk bereid om met besturen van verenigingen hierover goede afspraken te maken voor langere termijnen.

 

 Er is keuze uit de volgende merken: